Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Radni praznici: Mišel i Bartol sami izradili Iron Man kacige

Mišel Petrić i Bartol Kiš, učenici 6. b razreda Osnovne škole Gola, sami su izradili masku Iron Mana, za koju su dobili i nagradu za najbolju masku na posljednjim maškarama. Vrijedni učenici su zbog svog projekta u školu dolazili i u vrijeme zimskih praznika, da bi zajedno s mentorom Robertom Pentekom, nastavnikom tehničke kulture i matematike, koji ih je vodio kroz proces izrade, završili svoje kacige na vrijeme. Materijal za izradu pronašli su kod kuće i u školi, a nešto su i kupili. Iz škole napominju kako je svemu tome prethodilo uvođenje informacijsko-komunkacijske tehnologije u nastavu, što djeluje poticajno na kreativnost i maštu pojedinih učenika, dok sama radoznalost kod učenika potiče inovativnost i kreativnost.

– U eri pametnih telefona, društvenih mreža i informacijskog doba danas je djeci teže zadržati pažnju, a kamoli zadržati interes za određenu temu. Tako je ovaj učenički pothvat još pohvalniji, a k tomu i veseli učenike, ali i njihove nastavnike – rekao nam je nastavnik Robert Pentek.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka

VRHUNSKA ZABAVA

FOTO/VIDEO Legendarni Vatrogasci „vužgali” atmosferu u Svetoj Ani

NOVIGRADSKA GULAŠIJADA

FOTO U kuhanju gulaša natjecalo se čak 20 ekipa


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati