Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
STROJEVI NA CESTU OPET KRAJEM KOLOVOZA

Radovi na Varaždinskoj cesti stopirani zbog turističke sezone

Radovi vezani uz Aglomeraciju polako se bliže kraju, a posljednja na redu je Varaždinska ulica, kojom se kroz lipanj prometovalo otežano pa su gužve bile velike. Tim mukama došao je kraj prije desetak dana, ali privremeno. Naime, radovi na ovoj prometnici u mirovanju su, jer je Varaždinska cesta, pojašnjeno nam je, važna za hrvatski turizam i na njoj se od 29. lipnja pa otprilike do 20. kolovoza ništa ne smije raditi.

Tako su strojevi utihnuli na gotovo dva mjeseca, a zbog turista i sezone na Jadranu Koprivničanci će opet ispaštati taman pred početak nove akademske godine, kada će se rekonstruirati sustav odvodnje od raskrižja Varaždinske ceste s Ludbreškom ulicom do raskrižja s Ulicom Andrije Hebranga. Ti radovi trebali bi trajati otprilike mjesec dana.

Iz Koprivničkih voda potvrdili su nam da nemaju suglasnost Hrvatskih cesta za završetak radova, što ni njima ne ide na ruku, jer bi ovih dana sav posao odradili do kraja. Ovako su primorani na čekanje. U međuvremenu, ovih dana asfaltirat će dio pješačko-biciklističke staze, koji je također bio razrovan, pa radnici Kominga sele na druge lokacije po gradu.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati