Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Radovi pri kraju: Uskoro useljenje u Kuću podrške 

Završeni su radovi na izgradnji zgrade Kuće podrške u Ulici kralja Tomislava u Đurđevcu namijenjene za aktivnosti osoba s teškoćama, a uskoro se očekuje i dobivanje uporabne dozvole te useljenje Udruge Mali princ. Investicija vrijedna 14,2 milijuna kuna, koja se u stopostotnom iznosu financira europskim novcem, uz izgradnju i opremanje zgrade u Ulici kralja Tomislava, obuhvatila je i uređenje okoliša i nabavu specijalizirane opreme uključujući i vozilo za prijevoz osoba s teškoćama u razvoju.

Zgrada je predviđena i za stanovanje osoba s teškoćama u razvoju, što će biti još jedan iskorak u radu Udruge Mali princ. Ukupna površina zgrade je 565 četvornih metara, a s nabavom specijalizirane opreme u potpunosti je prilagođena osobama s teškoćama u razvoju. -Zgrada je u susjedstvu školskog Odjela za učenike s teškoćama u razvoju koju pohađaju naši članovi pa ćemo zapravo imati sve na jednom mjestu – kaže Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati