Recept tjedna Restorana K Franzu: Ako se se pitali kako napraviti savršeni bolonjez!

Recept

Špageti bolognese (za četiri osobe)

Sastojci:

700 grama mljevene junetine

jedna mrkva

jedan veći luk

celer

sol

papar

500 ml pasirane rajčice

žlica brašna

500 grama špageta

POSTUPAK : Na ulju popržimo sitno nasjecani luk, dodamo naribanu mrkvu i malo celera. Kada se povrće lagano preprži, dodamo mljevenu junetinu, sol, papar, lovorov list te sve izmiješamo i ostavimo da se dinsta na laganoj vatri. Nakon deset minuta dodamo pasiranu rajčicu te ostavimo još 40 minuta uz lagano miješanje. Na kraju, u umak dodamo brašno kako bismo ga zgusnuli te poslužujemo uz kuhane špagete.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ČUDO u Koprivnici

Cherry rajčica u vrtu Hercegovih dosegnula visinu od čak šest metara: “Sadnica je iz Slovenije, plodovi su vrhunski”

NAGRADA ZA POUZDANOST I ODGOVORNOST

Veliko priznanje našim sutkinjama na svjetskoj razini

JESTE LI ZNALI?

Namažite med na šnitu kruha i za nekoliko minuta ćete saznati je li lažan ili onaj pravi, domaći