Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
blizu i stanovnicima Botova

Robin market u Drnju preselio na novu adresu

Robin market br. 51, u petak 31. svibnja, preselio je na lokaciju koja je od nekadašnjeg Robin marketa udaljena svega jedan kilometar, u Ulicu Stjepana Pašice 8 u Drnju što znači da će osim stanovnicima Drnja, ovaj Robin market biti blizu i stanovnicima Botova.

Na 50 metara kvadratnog prodajnog prostora, Robin market nudi asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično. Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta je od ponedjeljka do subote od 6 do 21 sat te radnim nedjeljama od 7 do 18 sati. Također, tijekom lipnja ova Robin trgovina će raditi svake nedjelje, a radno vrijeme svih marketa uvijek je moguće provjeriti na Robin podstranici Marketi ili na Google lokacijama.

Kao i dosada, za dobar ugođaj i odličnu uslugu, za kupce će u trgovini svakodnevno na raspolaganju biti nasmijane prodavačice Robin marketa zbog čije je ljubaznosti i dobrog raspoloženja, kupovina u Robinu još ljepša i ugodnija.

– Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Robin marketa te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci iz Drnja biti zadovoljni novim i moderno uređenim prodajnim prostorom kao i samom ponudom marketa te da će se lako naviknuti na novu lokaciju – Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin marketa.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Organizirala LOVAČKA STRELJAČKA UDRUGA PREKODRAVLJE

FOTO Prekodravci uživali u druženju, okušali se i u gađanju zračnicom

POKAZALI SVOJE VJEŠTINE I SPREMNOST

FOTO Općinsko natjecanje okupilo 70 vatrogasaca

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Kalinovčani pjesmom i plesom proslavili Ivanje

VELIKI JUBILEJI

FOTO Proslavili 35. obljetnicu male mature i 50. rođendane

PALAČINKIJADA U POVODU ZAVRŠETKA ŠKOLSKE GODINE

FOTO/VIDEO Novigraci i motoristi uživali u palačinkama

BAŠ KAO NEKADA

FOTO/VIDEO Svatovi s klencericama i klencerima prošpanicirali gradom, vitezovi uveličali slavlje


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati