Redakciju Podravskog lista danas je zapao pravi mali gurmanski izazov. Na probu su nam stigli Križevački štrukli iz Robin trgovina.
Čim su se redakcijom počeli širiti slatki i opijajući mirisi, među inače suradljivim i susretljivim kolegama od pera, krenula je utrka i lagana netrpeljivost. U nekoliko minuta naši su se novinari nabrusili do te mjere da su se laktarili i naguravali oko stola s friško pečenim štruklima u nadi da budu baš oni prvi imali prilike kušati i nagraditi svoje nepce.
Nakon kaj smo degustirali svaki okus pojedinčano, stvari su postale ozbiljne. Jedni su se kleli da nema boljeg okusa od slatke višnje, drugi su zagovarali sočnu jabuku, a treći tradicionalne, klasične štrukle sa sirom.
Na koncu je sve završilo velikom podjelom. Od danas se gledamo prek nišana. Do jutros složna ekipa podijelila se na klanove JABUKA, VIŠNJA i SIR, svako iz petnih žila brani svoj odabir, no, oko jednoga smo se svi odmah složili, a to je da su Križevački štrukli iz Robin trgovina pravi HIT!