Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ronilački klub Šoderica donio pregršt medalja, obarali i državne rekorde

Mladi članovi Ronilačkog kluba Šoderica iz Koprivnice nastupili su na 30.pojedinačnom i ekipnom juniorskom prvenstvu u plivanju perajama i brzinskom ronjenju te Nevera finswimmingcupu na bazenima Kantrida u Rijeci.  Na natjecanju je sudjelovalo 10 klubova iz Hrvatske, a Ronilački klub Šoderica predstavljali su: Dora Bradić, Ljupka Patrčević Lončarić, Rea Vuk, Isabella Victoria Švegović, Paula Široki, Petar Treščec, Tin Treščec, Petar Koluder, Leo Bradić, Viktor Lovreković i Mihael Šestak, te su osvojili brojne medalje. Tin Treščec u kategoriji mlađih juniora osvojio je treće mjesto u utrkama na 800,400 i 1500 metara. Viktor Lovreković u kategoriji mlađih juniora osvojio je prvo mjesto u utrkama na 50, 100, 200, 400, 800 i 1500 metara.

Leo Bradić u kategoriji juniora osvojio je tri prva mjesta, jedno drugo te dva treća mjesta. Uspješne su bile i štafete naših Koprivničanaca, koje su osvojile dva prva mjesta, jedno drugo te četiri treća mjesta. Ukupno su mlađi juniori i mlađe juniorke treći u Hrvatskoj, klupski su također treći, dok su juniori osvojili prvo mjesto, a klupski su zauzeli četvrto mjesto u Hrvatskoj. U Nevera cupu, Mihael Šestak u kategoriji seniora osvojio je drugo i treće mjesto. Dodajmo kako su naši obarali i državne rekorde: Viktor Loreković oborio ih je u četiri kategorije, a Tin Treščec u dvije.

– Rezultati samo potvrđuju koliko je zahvalno raditi s mladima i s djecom, jer iznenađujuće brzo postižu odlične rezultate, stječu radne navike na treninzima, razvijaju svoje tijelo i pobjednički duh, a time potiču i one najmlađe, koji su tek počeli trenirati. Imamo samo jedan mali problem. U prostorijama Kluba Šoderica gotovo da više nema mjesta za sve osvojene pehare i nagrade, ali naći ćemo negdje još mjesta za nove police – poručili su iz Ronilačkog kluba Šoderica.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI