Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ronilački klub Šoderica donio pregršt medalja, obarali i državne rekorde

Mladi članovi Ronilačkog kluba Šoderica iz Koprivnice nastupili su na 30.pojedinačnom i ekipnom juniorskom prvenstvu u plivanju perajama i brzinskom ronjenju te Nevera finswimmingcupu na bazenima Kantrida u Rijeci.  Na natjecanju je sudjelovalo 10 klubova iz Hrvatske, a Ronilački klub Šoderica predstavljali su: Dora Bradić, Ljupka Patrčević Lončarić, Rea Vuk, Isabella Victoria Švegović, Paula Široki, Petar Treščec, Tin Treščec, Petar Koluder, Leo Bradić, Viktor Lovreković i Mihael Šestak, te su osvojili brojne medalje. Tin Treščec u kategoriji mlađih juniora osvojio je treće mjesto u utrkama na 800,400 i 1500 metara. Viktor Lovreković u kategoriji mlađih juniora osvojio je prvo mjesto u utrkama na 50, 100, 200, 400, 800 i 1500 metara.

Leo Bradić u kategoriji juniora osvojio je tri prva mjesta, jedno drugo te dva treća mjesta. Uspješne su bile i štafete naših Koprivničanaca, koje su osvojile dva prva mjesta, jedno drugo te četiri treća mjesta. Ukupno su mlađi juniori i mlađe juniorke treći u Hrvatskoj, klupski su također treći, dok su juniori osvojili prvo mjesto, a klupski su zauzeli četvrto mjesto u Hrvatskoj. U Nevera cupu, Mihael Šestak u kategoriji seniora osvojio je drugo i treće mjesto. Dodajmo kako su naši obarali i državne rekorde: Viktor Loreković oborio ih je u četiri kategorije, a Tin Treščec u dvije.

– Rezultati samo potvrđuju koliko je zahvalno raditi s mladima i s djecom, jer iznenađujuće brzo postižu odlične rezultate, stječu radne navike na treninzima, razvijaju svoje tijelo i pobjednički duh, a time potiču i one najmlađe, koji su tek počeli trenirati. Imamo samo jedan mali problem. U prostorijama Kluba Šoderica gotovo da više nema mjesta za sve osvojene pehare i nagrade, ali naći ćemo negdje još mjesta za nove police – poručili su iz Ronilačkog kluba Šoderica.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

KRISTIJAN BISTROVIĆ OD RUJNA JE STANOVNIK RUSKE ENKLAVE KALINJINGRADA I IGRAČ BALTIKE

‘Grad je jeftin i lijep, na gostovanja putujemo avionom, a o povratku u Hrvatsku još previše ne razmišljam’

teško gostovanje

Lepinjica prvi put gostuje na ‘svojoj’ Rujevici: Nemam dodatni motiv, Rijeka je iza mene

ALFA I OMEGA KRIŽEVAČKOG KLUBA

Vitomir Mijić: “Ne bojimo se uspjeha, ukaže li se prilika spremni smo i za prvu ligu”

prva košarkaška liga

Koprivničanke u Solinu od minus jedan na poluvremenu do minus 18 na kraju

cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

ronilački klub šoderica

Koluder uzeo četiri medalje i postavio dva državna rekorda na Svjetskom kupu

Upišite pojam koji želite pretraživati