Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DOŠLA VREMENA U KOJIMA IZVOĐAČI BIRAJU INVESTICIJE

Rotor kod Autokluba na čekanju, nitko se nije javio na natječaj

Prema prvotnim planovima gradskih čelnika, radovi na rotoru kod Autokluba, odnosno na spoju Ulice Ivana Mažuranića sa Starogradskom i Špoljarskom, ovih su dana trebali početi. Međutim, sve to palo je u vodu, jer se na natječaj raspisan u svibnju nitko nije javio pa su u Gradu primorani pripremati novi i u cijeli postupak krenuti ispočetka. Potvrdio nam je to i pročelnik Mario Perković.

– Nismo očekivali da se nitko neće javiti, a sad smo primorani sve prolongirati, odnosno nanovo moramo ponoviti kompletnu proceduru, što je malo komplicirano, ali bit će, nadamo se, brzo vani i taj drugi natječaj. Jednostavno su došla takva vremena u kojima je jako puno investicija, a malo izvođača pa se događa to da biraju investicije na koje će se javiti. A ovo je prilično složena investicija, jer riječ je o jako prometnom raskrižju, koje će trebati regulirati za vrijeme radova – kazao nam je pročelnik zadužen za izgradnju grada.

Sukladno novonastaloj situaciji, teško je procijeniti kada će radovi početi, ali i završiti. Plan je bio da se sve zgotovi do kraja godine, no sad je sve to upitno. Kako god bilo, izgradnja rotora na tom frekventnom križanju, koje je zbog brojnih nesreća označeno kao problematično, olakšat će svima, prvenstveno onima koji iz Mažuranićeve i Špoljarske izlaze na glavnu, prilično nepreglednu cestu.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati