Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
FINALE KADETSKE LIGE

Šahisti Koprivnice viceprvaci Hrvatske, djevojke iz Žabna uzele broncu

Najbolji mladi šahisti s područja cijele Hrvatske zadnje dane 2023. godine proveli su u Vodicama, gdje je održano finale kadetske lige. I u muškoj i u ženskoj konkurenciji natjecalo se po osam ekipa, a boje naše županije branili su šahisti Koprivnice u muškoj, odnosno šahistice Konaka iz Novog Virja i Tomislav Radnika iz Sv. Ivana Žabna u ženskoj konkurenciji.

Koprivnički klub predvodili su Jan Horčička, Matej Zadro, Emanuel Bunić i Ivan Martić, a dečki su na kraju postali viceprvaci Hrvatske. Nakon sedam partija zaostali su jedan bod za prvacima iz Samobora, dok je treća Crikvenica, koju su pobijedili u zadnjem kolu.

Medalja, ali brončanog sjaja, osvojena je i u ženskoj konkurenciji, a za nju su se pobrinule Diara Vučenović, Helena Domislović, Renata Hranilović, Klara Končar i Noemi Balažinec iz Sv. Ivana Žabna. Cure su osvojile 11 bodova, koliko i drugi Damin Gambit iz Osijeka, dok su prvakinje postale igračice Sv. Nedjelje.

Predstavnice Konaka iz Novog Virja, Petra Karij, Laura i Leoni Lukinović te Agata Kokša, završile su na četvrtoj poziciji, s tri boda manje od djevojaka iz Žabna.

Foto: Vlado Karagić

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati