Šaranska liga: Dečki iz Ždale najbolji, završetak na Pjeskari

Na jezeru Ješkovo pokraj Gole održano je treće kolo PAN županijske šaranske lige. U predzadnjem kolu ovog natjecanja najbolja je bila ekipa ŠRK-a Graničar Ždala. Dečki su ulovili  47,126 kilogram ribe. Drugi su bili ribolovci iz ŠRK-a Ivan Generalić Sigetec s 45,275 kilograma, a treća je bila ekipa Otočke s 40,65 ulovljenih kilograma. Ukupno je ulovljeno 263,75 kilograma u 33 komada ribe.

Prosjek ulova bio je 11,4 kilograma, a najveću ribu, šarana od 13,475, ulovio je Tomislav Fusić. Sada slijedi ljetna pauza, a završetak ovogodišnje lige bit će na jezeru Pjeskara pokraj Podravskih Sesveta. Tamo će ponajbolji županijski ribiči imati megdan za naslov najboljeg.

U ukupnom poretku vodi ŠRK Hlebine s 249.775 kilograma, drugi su ŠRK Graničar Ždala s 190,3 kilograma, a treći ŠRK Križevci sa 175,5 kilograma. Posljednje četvrto kolo na rasporedu je od petog do osmog kolovoza.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI