Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Scuba Rangers na Bazenima Cerine

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine ove godine organizira drugi po redu program Scuba Rangers od 1. do 3. rujna od 10 do 14 sati. Scuba Rangers (Podvodni izviđači) program je namijenjen isključivo djeci između 8 i 12 godina. Osmišljen je na način da djeca kroz igru savladaju osnove ronjenja, upoznaju se s opremom, prošire znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razviju timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku i omogućite svom mališanu sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvannastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje.

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima Scuba Ranger. Standardi programa Scuba Ranger dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.ssi.com), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Ranger certifikat i diplomu te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe poput Scuba Ranger Intermediate Ranger, Advance Ranger i Master Ranger.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers:

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI