Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Šest slučajeva maloljetničke delinkvencije, jedno kazneno djelo kibernetičke sigurnosti

Iz koprivničke su nam policije poslali tjedno izvješće.

U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, od čega osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, dva kaznena djela iz područja zlouporabe opojnih droga, šest kaznenih djela maloljetničke delinkvencije, kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Kazneno je prijavljeno devet osoba. Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijeg razdoblja, za koja su prijavljene tri osobe.

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog red i mira, od čega dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, prekršaj svađe i vike i jedan ostali prekršaj. Prekršajno su prijavljene četiri osobe.

Zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 16 prometnih nesreća s materijalnom štetom, zaključuju iz policije.

FOTO: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI