Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sesvećani u virtualnoj utrci istrčali šest kilometara

Učenici trećeg razreda Područne škole Podravske Sesvete u sklopu projekta Priprema, pozor, kreni! sudjelovali su u virtualnoj utrci Olympic Day Run Croatia čiji je cilj bio istrčati trasu od šest kilometara te snimiti je aplikacijom za trčanje i poslati podatke u Hrvatsku olimpijsku akademiju. Sesvećani su to učinili za jedan sat i devet minuta te su učili i o Olimpijskim danu. Za svoj nastup u utrci učenici su dobili brojne pohvale i  diplome Hrvatske olimpijske akademije.

– Cilj utrke je i promicanje filozofije olimpizma i olimpijskih vrijednosti te popularizacija aktivnog bavljenja sportom. Osim što su razvijali olimpijske vrijednosti, učenici su naučili da i nije baš tako lako postati olimpijcem, no davanjem svakim danom sve od sebe u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, bilo u školi, na treningu ili obavljanju kućanskih poslova, postaju pravi mali olimpijci – kaže učiteljica Maja Pandur Škudar.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar štetna za zdravlje

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati