Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

SIGURNO NA DVA KOTAČA U preventivnoj akciji policije sudjelovali brojni motociklisti

U subotu, 18 lipnja, od 16 do 18.30 sati, u Koprivnici, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica u suradnji sa AK Koprivnica, Crvenim križem i MK Roosters proveli su preventivu akciju “Sigurno na dva kotača”.

Akcija je bila usmjerena na vozače mopeda i motocikala, ali i ostale sudionike u prometu. U provođenje akcije uključilo se više od stotinjak vozača motocikla s područja Koprivnice, ali i drugih županija te inozemstva.

Lijepo vrijeme pogodovalo je dolasku većeg broja građana Koprivnice i okolice koji su popratili provedbu aktivnosti na mjestu okupljanja, a kojom prilikom su im dijeljeni promidžbeni materijali Policijske uprave – Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Auto klub Koprivnica postavio je poligon za vozače, kojeg su isti vješto prošli te osvajali prigodne nagrade. Predstavnici Crvenog križa Koprivnica prezentirali su pružanje prve pomoći unesrećenom motociklistu, način skidanja zaštitne kacige, a prisutnima je najzanimljivije bilo isprobati tzv “pijane naočale” i “naočale koje simuliraju stanje pod utjecajem opojnih sredstava – droga”.

Nakon preventivnih aktivnosti i druženja u gradu, uslijedio je defile motociklista ulicama Grada te su isti u pratnji policijskog službenika na službenom motociklu otpraćeni do jezera Šoderica gdje je nastavljeno druženje, izvještavaju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Foto: PU koprivničko-krriževačka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati