RADIONICA U PODRAVSKIM SESVETAMA

Školarci pripremali razne slastice

Područna škola Podravske Sesvete u povodu Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje ugostila je Osnovnu školu Gradec. Glavna poveznica tih škola su izvannastavne aktivnosti domaćinstva i slastičarstva. Kako je srce pekarstva i slastičarstva naše županije baš u Podravskim Sesvetama, točnije u pekari Dergez, gosti iz Gradeca odabrali su pravo mjesto za učenje i usvajanje novih znanja i vještina. U tu svrhu nesebično se odazvala pekara Dergez koja je ujedno bila glavni sponzor i jedan od organizatora jesenske pekarsko-slastičarske radionice u školi u Podravskim Sesvetama.

Pekara Dergez donirala je sav potreban materijal za izradu buhtli, pletenica, mafina, čokoladnih kuglica i ružica s marmeladom. Druženje počelo je pozdravnim govorom voditeljice sesvečke škole Renate Bratanović Palaić i Alena Dergeza te kratkim programom recitacija učenika drugog razreda. U sklopu radionice 55 učenika je pripravljalo slastice koje su degustirali.

– Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji radionice i uveličali ovaj veliki dan za našu školu – kaže učiteljica Maja Pandur.

FOTO Mate Alvir

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Spoj inovacije i kulinarstva

Podravka predstavila Coolie: Novu i napredniju AI kulinarsku asistenticu

PRIČAONICA

FOTO Mališani uživali u pričama o vitezu Martinu

Obiteljska večer

FOTO Klinci s roditeljima igrali društvene igre