Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ferenčina najavio utakmicu

Slavenaši godinama nisu zaredali tri pobjede, rušenje te neugodne tradicije traži se kod zadnjeg Rudeša

Morali bismo kopati nekoliko sezona unazad kako bismo se prisjetili kada su slavenaši posljednji put zaredali tri pobjede. Takvu priliku imaju i sutra u Zagrebu, gdje će u sklopu 12. kola Supersport HNL-a gostovati kod Rudeša, zasad najslabije momčadi u ligi, koja je od moguća 33 prikupila tek jedan bod.

Ipak, to što je netko slabiji ne znači da se bodovi upisuju unaprijed i toga su u koprivničkom prvoligašu itekako svjesni.

– Nijedna utakmica u HNL-u nije lagana i nije lako doći do tri uzastopne pobjede. Za to moramo dobro iskrvariti, jer se nešto pita i drugu stranu, i oni imaju svoju računicu. Rudeš je prvoligaš, a svaki prvoligaš ima kvalitetu. Ne ulazim u to zašto ne sakupljaju bodove, ali imaju naš puni respekt. Znamo njihove dobre i loše strane i ako ćemo biti na sto posto ne sumnjam u pobjedu – poručio je Roy Ferenčina.

Otkrio je da Caimacova i Pllane i dalje nema, da će Međimorec biti u kadru iako još nije na sto posto, a debi može očekivati i Florian Kamberi, pridošli napadač, za kojeg u klubu tvrde da je odličan. Ferenčina se nije javno želio zaletavati s takvim epitetima.

– Spreman je, u dobrom je fizičkom stanju, ali dugo nije igrao i to može biti problem. U svakom slučaju, možemo ga sutra očekivati u kadru – naglasio je.

Pohvalio je Štrkalja, koji je, također, sramežljivo najavio utakmicu, i poručio da je trenutno u prednosti pred Ortizem, koji se mora preko treninga izboriti za početni sastav. Tu je sad i Kamberi, što znači da Ferenčina ima slatke brige.

Što se tiče sutrašnje utakmice, igra se u 18 sati, a dođu li Farmaceuti do tri boda, privremeno će skočiti na peto mjesto i bodovno se izjednačiti s Osijekom. Bila bi to odlična uvertira u Hajduk, koji idućeg petka gostuje u Koprivnici.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

MLADI SLAVENAŠI U AKCIJI

FOTO Aščić s dva gola slomio Riječane, sjajna serija juniora stala u Dugopolju

Đurđevački Graničar na zimsku pauzu ide sa četvrtog mjesta

Težak poraz u Sisku za kraj polusezone

DOZNAJEMO: PET GODINA STARI HIBRID TREBALA BI ZAMIJENITI PRIRODNA, KVALITETNA TRAVA

Koprivnički travnjak najgori je u HNL-u! Aleksovski: Stvara se loša slika o klubu i gradu

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

Upišite pojam koji želite pretraživati