Solinjanima predstavili Virovsku prkačijadu

Predstavnici Općine Virje, Dječjeg vrtića Zrno i Društva žena Virje prošli tjedan bili su u posjetu Solinu na manifestaciji „Iz Solinskog lonca – Što su jeli naši stari?“ na kojoj su promovirali Virovsku prkačijadu kao međunarodni festival. – Prijem kod gradonačelnika grada Solina Dalibora Ninčevića bio je prilika da se domaćini upoznaju s Virovskom prkačijadom i prijateljskom suradnjom koja je već tradicionalna s Udrugom Solinjani.

Uz domaćine, Udrugu Solinjani, brojni posjetitelji, ugostitelji i drugi sudionici mogli su se upoznati s našom Virovskom prkačijadom i kušati virovske prkače koje su pripremile vrijedne članice Društva žena Virje.  Ovom prilikom potpisana je povelja o suradnji koju je potpisala Josipa Rasinec, koordinatorica i ambasadorica Test of Peace Jeruzalem za Hrvatsku i Hela Milišić, predsjednica Udruge Solinjani – rekli su Virovci te dodali kako je prijateljstvo između Udruge Solinjani i Općine Virje počelo njihovim gostovanjem na Virovskoj prkačijadi, te uzvratnim posjetom Virovaca Solinu, te da se nadaju i daljnjoj suradnji.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI