Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

SPK Ritam donio u Koprivnicu čak 33 medalje

U Varaždinu je u subotu održan Međunarodni turnir standardnih i latinoameričkih plesova Trofej grada Varaždina na kojem je sudjelovalo više od 360 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva.

Među njima bili su i članovi Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica, koji su u Koprivnicu donijeli čak 33 medalje, i to 18 zlatnih, 10 srebrnih i pet brončanih medalja. Parovi Dominik Sabolić i Tara Kereša, Jakov Jagar i Lucija Mesar te Vinko Sabolić i Alegra Hammoud osvojili su zlatne medalje i u standardnim i latinoameričkim plesovima.

Vito Želimorski i Eva Krajina osvojili su zlato u latinoameričkim te peto mjesto u standardnim, a Gabriel S.Sarapa i Petra Sabolić srebra u standardnim te latinoameričkim plesovima. Pojedinačna zlata u obje kategorije osvojile su Lara Kereša, Aleksandar Prosenjak i Leona Belčić. Nika Posavec osvojila je zlato u standardnim te srebro u latinoameričkim plesovima, Lura Kopljarević i Sara Kovač zlato u standardnim plesovima, a po dva srebra Marija Preradović i Leona Belčić.

Ella Oroz osvojila je srebrnu medalju u standardnim te brončanu u latinoameričkim plesovima, Klara Senjan te Larisa Turković broncu u standardnim te srebro u latinoameričkim plesovima, Vjekoslava Ferenčak broncu u standardnim, a Una Janković broncu u latinoameričkim plesovima.

Foto ŠPK Ritam

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI