Sportsko-ribolovni klub Šaran iz Gotalova proslavio 65. rođendan

Sportsko-ribolovni klub Šaran iz Gotalova, naselja na području općine Gola, održao je godišnju skupštinu koja je poslužila i za proslavu 65. obljetnice djelovanja kluba.

Blaženko Jakupec, predsjednik kluba, istaknuo je kako se u dugoj povijesti kluba dosta toga napravilo, mnogo je ljudi prošlo kroz klub, ali ih je još više ostalo vjerno do današnjeg dana.

– Možemo i moramo biti zadovoljni dosadašnjim postignućima i rezultatima našeg rada. Izuzetno je bitna dobra suradnja s Općinom Gola, bez koje ne bismo mogli napraviti pola toga, Zajednicom sportsko-ribolovnih klubova i Savezom, kao i s prijateljskim lokalnim udrugama koju namjeravamo nastaviti i nadalje – kaže Jakupec koji je ujedno najdugovječniji predsjednik u povijesti kluba, a vodi ga neprekidno pune 24 godine.

U povodu jubileja sponzorima i prijateljima kluba uručene su prigodne zahvalnice i darovi. – Najviše zahvaljujemo svim našim članovima, od onih najmlađih do onih najstarijih. Ne smijemo zaboraviti zahvaliti kadetima i juniorima koji su naša budućnost i u koje polažemo velike nade da će jednom nastaviti naš rad – zaključio je Jakupec.

Foto: ŠRK Šaran

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI