Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

ŠRK Amur Drnje-Botovo dobio mlade članove upravnog odbora

Ribolovni klubovi s područje naše županije održali su ovog vikenda godišnje skupštine na kojima su svoje članove obavijestili o tome što se radilo, ali i o brojnim novostima u ribolovu koje su nastupile početkom ove godine. Tako su članovi  ŠRK-a Amur Drnje – Botovo jednoglasno usvojili sva izvješća te usvojili planove za tekuću godinu. Također, došlo je do promjene u Upravnom odboru kluba, te su članovi Kristijan Lipić i Denis Mađerić iz osobnih razloga povukli svoj mandat, a u Upravni odbor ušli su mladi ribolovci Ivan Varović i Ivan Đelekovčan.

– Ostvarili smo solidne rezultate u sportskom dijelu te postigli većinu onoga što smo planirali. Ovim putem želio bih zahvaliti članovima Upravnog odbora koji su na odlasku, a izuzetno smo sretni što smo u Upravu dobili dva izrazito mlada člana, koji će svojom energijom zasigurno ponijeti i nas koji smo nešto duže na ovim pozicijama – naveo je Krunoslav Štefanec, predsjednik ŠRK-a Amur Drnje Botovo, koji je naveo da će pomlađivanje članstva biti među prvim prioritetima Uprave kluba, a posebice će se trud uložiti da se ponovno osnuje kadetska ekipa kluba.    

Članovi Športsko-ribolovnog kluba iz Đelekovca protekle su nedjelje imali redovnu godišnju skupštinu koja je održana u prostorijama mjesnog društvenog doma, a kojoj su prisustvovali brojni članovi kluba, kao i gosti i ostali uzvanici. Odabran je novi-stari predsjednik kluba Franjo Kovač, kao i ostali članovi upravnog odbora. Krešimir Kadija također ostaje tajnik kluba. Na skupštini su se osvrnuli na uspješnu prošlu godinu, uz najavu nastavka redovnih aktivnosti oko održavanja prostorija ribičkog doma kod jezera Betonara i nastupa na natjecanjima.

Franjo Kovač, predsjednik ŠRK-a Đelekovec

Ipak, najzaposleniji čovjek na godišnjim skupštinama bio je Ivan Sabolić, predsjednik ZSRK KC, koji je strpljivo odgovarao na brojna pitanja ribiča vezana uz pravila ribolova, članskih iskaznica i sličnih aktualnih tema. Dodajmo kako su godišnje skupštine ovaj vikend održali i ŠRK Šoderica i Drava Hlebine.

Skupštinu je održava i Drava iz Hlebina

FOTO: Matija Dolenec, Krešo Puklavec, Facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

BAKLJADA PRED STADIONOM

VIDEO Evo kako su dočekani pioniri Slavena nakon odličnog plasmana na turniru u Umagu

županijski nogomet

FOTO Močilani i Herešinčani se provukli, Lipa iznenadila, Sabarija pala u Koledincu

PREOKRET ZA VELIKO SLAVLJE

FOTOGALERIJA Mladi biseri Bošnjak i Jagušić “pomeli” Šibenčane i odveli juniore u mirne vode

praznik nogometa

FOTO Hajduk došao u krizi i opet uzeo sve u Koprivnici. Upisan tko zna koji domaći poraz

Županijski nogomet

FOTO Kakve golijade! Sedmica Tehničara, petarda Picoka, Osvit razbio Starigrad…

prvenstvo osnovnih i srednjih škola

Koprivničke gimnazijalke državne prvakinje u rukometu, mali Radići uzeli srebro


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati