Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
stanari kolodvorske kažu da se cesta ne održava

Stalno trpimo štete na autima jer vozimo po rupama

Stanari Kolodvorske ulice u Koprivničkim Bregima žale se na kamionski promet koji remeti njihovu svakodnevicu. U njihovoj je ulici željeznička postaja pa učestalo prometuju kamioni koji pune teretne vagone. Svjesni su, kažu oni, da je zbog toga nemoguće zabraniti kamionski promet u njihovoj ulici, ali traže da se obrati veća pozornost na održavanje ceste, a prvenstveno područja uz bankine. Naime, cesta u njihovoj ulici je preuska pa se dva auta ne mogu normalno mimoići i uvijek jedan od njih mora proći po bankini. Situacija je, kažu oni, još gora dok se mimoilaze s kamionima. 

– Područja uz bankinu puna su oštećenja i kad prolazimo po njima na našim autima nastaju štete. Od načelnika Općine tražili smo da se riješi taj problem, ali i dalje niču nove rupe uz bankine – kažu stanari Kolodvorske ulice. 

Ako se već, dodaju oni, cesta u njihovoj ulici ne može proširiti, onda bi trebalo redovito voditi brigu o uređenju bankina. 

– Načelnik Kuzminski na naš poziv obećao je da će doći i razgovarati s nama kako bi se našlo rješenje, ali se nije pojavio. Njega očito uopće nije briga za mještane, a ni komunalni redar ne radi svoj posao kako treba – zaključili su stanari Kolodvorske ulice. 

Prozvani načelnik Općine Mato Kuziminski ističe kako je mještanima očito puno lakše obratiti se novinarima nego doći u Općinu i prijaviti problematiku koja ih muči. – Upoznati smo sa situacijom u Kolodvorskoj ulici, a oštećenja nastaju na šljunčanom prilazu stovarišta Hrvatskih željeznica. Upozorili smo i HŽ i tvrtku koja najviše koristi teretni željeznički promet da vode brigu o tom prilazu. To ćemo i dalje činiti, a u proračunu smo i u ovoj godini osigurali značajna sredstva za održavanje cesta i putova koji su u našoj nadležnosti, tako da nije točno da se ne vodi briga o mještanima i to su očito politička podvaljivanja pojedinaca – zaključio je Mato Kuzminski.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

DIREKTORICA SANJA GARAJ MILOŠ I DIZAJNER MARKO HRASTOVEC O NOVOM VIZUALNOM IDENTITETU PODRAVKE

VIDEO “Na logotipu smo u tajnosti radili više od godinu dana i veseli nas pozitivan odjek javnosti”

Obavijest za potrošače

U prehrambenom proizvodu pronašli biljku koja može biti štetna za zdravlje

konkretni planovi za unaprjeđenje visokog školstva u koprivnici

Šest milijuna eura za povezivanje inovacija, znanosti i gospodarstva

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Zapalio se Renault u centru Koprivnice

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati