Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stiže novi investitor: U ivanečkoj zoni proizvodit će čelične konstrukcije

Zoran Vrabelj, načelnik Općine Koprivnički Ivanec, nedavno je potpisao Predugovor o kupoprodaji zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec s poduzećem “Smart Square d.o.o.” iz Koprivničkih Bregi. Riječ je o zemljištu površine 5.000 𝑚² te ukupne vrijednosti 39.816,84 eura.

Kako ističu u Općini, poduzeće se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, uglavnom proizvodnjom čeličnih konstrukcija po narudžbi, što znači da su njihovi proizvodi čelične hale, ograde, stepenice, pergole i slično. Trenutno imaju tri zaposlena radnika.

– Razlog kupovine zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec je širenje i rast tvrtke, te želja za povećanjem broja zaposlenih. Glavna djelatnost je upravo proizvodna djelatnost te proizvodnja čeličnih konstrukcija čije se dimenzije mogu kretati i do nekoliko desetaka metara. U vremenskom periodu od pet godina planiraju pripremiti osnovni radni prostor koji bi sadržavao oko 200 𝑚² uredskog i sanitarnog prostora (svlačionice, toalet, blagovaonica, uredi i sl.) te oko 600 𝑚² radnog prostora radionice/hale. Pretpostavka je da će se do 2027. godine sjedište tvrtke u potpunosti preseliti u Poduzetničku zonu Koprivnički Ivanec – kažu u Općini Koprivnički Ivanec.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI