Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Što kažu zvijezde: Strijelcima se vraća bivša ljubav, rakovi će napredovati u karijeri

Jupiter kreće retrogradno 28. srpnja, a istog dana događa se mlad mjesec u lavu. Otvaraju se nove prilike za uspjeh i nove početke. Ako ste ranije propustili neku povoljnu šansu, sada imate priliku za popravni. Kako je Jupiter planet velike sreće, ekspanzije, dobrobiti i mnogih dobrih životnih tokova, onda ne može biti jako loš kada se kreće retrogradno. Sasvim je sigurno da možete dublje spoznati sve tajne vjere posebno kada se vrati u Ribe od 28. listopada. Retrogradni Jupiter ističe veliku inteligenciju i znanja pa sada može dati i ekstremno veliko znanje i spoznaju. Ako je loše aspektiran u osobnom horoskopu, onda može dati i probleme u školovanju, s inteligencijom, na putovanjima i u kontaktu s duhovnim te inozemstvom. U ovom se periodu ne preporučuje zaduživanje, jer će biti teško vratiti dug. Ako ste ranije propustili neku povoljnu šansu, sada imate priliku za popravni.

OVAN

Dragi ovnovi, vi gurate naprijed bez obzira na to što nailazite na prepreke pa se možete isuviše iscrpiti. Najbolje bi bilo da napravite pauzu i ne forsirate se, ali vi rijetko slušate savjete. Moguće je da prijeđete sve granice i krenete u borbu samo da biste istjerali po svome.

BIK

Dragi bikovi, povoljno je da se odmorite ili da uđete u neke spiritualne i duhovne sfere. Svakako vas ovaj Jupiter potiče da napravite nešto što ste zaboravili, a vama je od velike važnosti. Moguća su i neka egzotična putovanja i ostvarenje snova.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama ovaj Jupiter prelazi preko jedanaestog polja – što je dobro ako ste propustili povezati se s nekom grupom ili timom. Moguće je da se pokrenete u društvenom životu. Vraćaju se šanse za nešto što ste ranije propustili.

RAK

Dragi rakovi, vama se vraćaju ponovne šanse da napredujete u karijeri. Nije vrijeme za strah, već prihvatite odgovornost kako bi napredovali. Velike šanse se smiješe u karijeri.

LAV

Dragi lavovi, kod vas ovaj Jupiter tranzitira kroz vaše deveto polje, što je odlična šansa za polaganje ispita, certifikate ili diplomiranje. Otvaraju se prilike za inozemstvo, putovanje ili neko školovanje. Šire se vidici i nove šanse su aktivne.

DJEVICA

Drage djevice, kod vas je ovaj tranzit Jupitera kroz vaše osmo polje, što vam pokreće ljude iz prošlosti pa ako vam netko duguje ili vi dugujete sada se to pokreće. Pojedinim se mogu vratiti bivši emotivni partneri ili neke investicije iz prošlosti.

VAGA

Drage vage, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem sedmom polju, što vam daje ponovnu priliku kada se radi o teškim situacijama s partnerom, emotivnim ili poslovnim. Sada možete izgladiti odnos. Ispravljate greške u partnerskim odnosima.

ŠKORPION

Dragi škorpioni, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz šesto polje, što vas može podsjetiti na neki raniji zdravi način života, u fitnesu i prehrani. Javlja se ponovna prilika za rješavanje problema na poslu ili u privatnom životu preko osobe iz prošlosti.

STRIJELAC

Dragi strijelci, kod vas se Jupiter pokreće kroz vaše peto polje što vam vraća bivšu ljubav ili simpatiju. Sada je prilika da se neke ideje iz prošlosti ispoštuju. Osobe koje žele potomke imaju odličnu ponovnu priliku da želju i ostvare.

JARAC

Dragi jarci, ovaj tranzit Jupitera pokreće vaše četvrto polje što je dom, obitelj pa se tu događaju akcije. Moguća je gradnja, renoviranje i uljepšavanje doma. Moguće je da se ponovo zbližite s osobama s kojima ste nekad bili dobri.

VODENJAK

Dragi vodenjaci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz vaše treće polje komunikacije, prometa, kraćih putovanja, marketinga i svega što volimo raditi u slobodno vrijeme. Moguće je da pokrenete svoje vještine i hobije.

RIBE

Drage ribe, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz vaše drugo polje financija, što vam ponovo daje šansu da zaradite neki novac ili da neku šansu iz prošlosti sada iskoristite. Tražite više poštovanja i vrijednosti, možete tražiti više novca za svoje usluge. Pazite da te financije budu izbalansirane. (atma.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati