Streličarstvo: Mladi vitezovci zlatni u Sisku

Natjecatelji Streličarskog kluba Grigor Vitez iz Svetog Ivana Žabna početkom mjeseca nastupili su u Sisku na WA 720 turniru Olujom do pobjede. Nastupilo je petero streličara: Viktorija Belošević, Antonio Kobal, Maja Zvonar, Josip Topolovec i Mihael Borošak. Viktorija Belošević bila je odlična na svom prvom nastupu te golim lukom u kategoriji djevojčica do 13 godina osvojila je zlatnu medalju.

Antonio Kobal završio je sa zlatnom medaljom u kategoriji olimpijski luk za dječake do 13 godina. Maja Zvonar je također bila zlatna, i to olimpijskim lukom za djevojčice do 13 godina. Složenim lukom za dječake do 18 godina Josip Topovec okitio se zlatnom medaljom. Mihael Borošak se olimpijskim lukom u kategoriji dječaka do 18 godina popeo na najviše postolje i okitio zlatnom medaljom. (pl)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI