Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
kažnjen novčanom kaznom od 3.120 eura

Sud Podravcu trajno oduzeo auto

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici ove je subote doveden 43-godišnji vozač koji je u petak, 14. lipnja, u 21:20 u Đelekovcu vozio auto za vrijeme dok mu je vozačka dozvola rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova, odbio se podvrgnuti ispitivanju na prisutnost alkohola u organizmu te nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

– Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s vozilom. U žurnom prekršajnom postupku, pravomoćnom presudom vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3.120 eura, zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci te mu je vozilo trajno oduzeto u korist Republike Hrvatske – priopćila je Policijska uprava koprivničko – križevačka.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga ne konzumiraju i vrate u najbližu trgovinu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati