Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NAKON PSOVKI POLETJELE ŠAKE

Sukob Brazilca i Podravca

Zbog noćnog okršaja u kafiću u sklopu benzinske postaje na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici završili su jedan Brazilac i jedan Podravec. Obojica su bili pod utjecajem alkohola, a incident se dogodio u sitnim noćnim satima 6. listopada prošle godine u kafiću u sklopu benzinske postaje u Koprivnici. Obojica su na kraju osuđeni zbog narušavanja javnog reda i mira te su im izrečene kazne od po 85 eura, a sve je krenulo po zlu kada je 28-godišnji Brazilac pod utjecajem alkohola od 1,19 promila počeo glasno vikati na 29-godišnjeg Koprivničanca.

Psovao ga je na portugalskom jeziku i rekao mu „Puta di madre“, što u prijevodu znači „mama ti je kurva“, a Koprivničanec, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,86 promila, nasrnuo je na drugog 28-godišnjeg Brazilca koji je pak bio pod utjecajem alkohola od 1,55 promila. Tog drugog Brazilca Koprivničanec je opalio šakom u glavu i poderao mu majicu, a obojici je kazna umanjena za 40 eura jer su se obojica trijeznili u posebnoj policijskoj prostoriji.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati