Super Ema: Iako prolazi s 5,0 i natječe se, prijatelje i hobi nije zanemarila!

Ema Domišljanović dobitnica je nagrade učenica generacije Osnovne škole Đurđevac za ovu školsku godinu. Svih osam osnovnoškolskih razreda Ema je prošla s odličnim uspjehom, a ostvarila je i zapažene rezultate na raznim natjecanjima. Najveće uspjehe nizala je iz hrvatskog jezika pa je sudjelovala i na državnim natjecanjima iz tog predmeta.

– Presretna sam što sam izabrana za učenicu generacije i ova mi je nagrada dodatni poticaj da nastavim nizati dobre rezultate na natjecanjima na kojima ću sudjelovati kao srednjoškolka – kaže Ema Domišljanović.

Učenju, dodaje učenica generacije, posvećuje vrlo malo vremena jer joj većina gradiva ostane u “glavi” tijekom same nastave. Omiljeni su joj predmeti engleski i hrvatski jezik te likovni. 

– Velik mi je hobi crtanje jer tako mogu pokazati svoju kreativnost, a uvijek nađem vremena i za druženje s prijateljicama. Kad većinu gradiva naučiš na nastavi, onda se uvijek nađe dovoljno slobodnog vremena za sve ono što voliš – kaže Ema Domišljanović.

Školovanje će nastaviti u đurđevačkoj Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva koja je, naglašava Ema, prepoznatljiva po kvaliteti rada i odličnoj pripremi učenika za upise na fakultete.

– Gimnazija je logičan odabir, a kako tek kreće moj srednjoškolski put, još je prerano govoriti koje ću zvanje odabrati. Odlično mi idu strani jezici, a i svi ostali predmeti su mi dragi na svoj način pa imam četiri godine da donesem najbolju odluku o budućem zvanju – zaključila je Ema Domišljanović.

Nagrađeni školarci koji su svih osam razreda bili odlikaši

Osnovna škola Đurđevac priredila je svečanu dodjelu svjedodžbi i pohvalnica za učenike osmih razreda. Uz učenicu generacije, Emu Domišljanović, pohvalnice i prigodne nagrade dobili su učenici koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom. To su: Una Dujmović, Sven Golub, Dino Mujić, Teo Ban, Fran Kucel, Patricia Pleško, Veronika Kuštro, Natan Benaković, Mia Jurić, Dora Arap, Dorian Kokorović, Nika Kopričanec, Ivan Jerbić, Karol Stanešić, Niko Brgles, Franjo Bušić, Ante Ćurić, Mirna Đapa, Marko Horvat, Lana Ovnić, Matija Špoljar, Luka Štefanac i Luka Vedriš.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI