Super vijest: Koprivnički školak ide u obnovu, osigurali 1,6 milijuna kuna!

Kako doznajemo, ovih dana počeli su ljetni radovi na obnovi školske infrastrukture u školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, a kojima se, kako navode, uvelike poboljšavaju materijalni uvjeti za učenike i nastavnike u nadolazećoj školskoj godini, odnosno pedagoški standard.

-Nakon što je Županija provela nabavu, u Srednjoj školi Koprivnica izvode se radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba u dvorani, a ugovor su potpisale ravnateljica Manuela Gregurić i direktorica tvrtke BELPOD d.o.o iz Kutine Selena Belužić. Vrijednost radova iznosi oko 1,6 milijuna kuna s PDV-om, a stručni nadzor obavlja tvrtka ACTA-ARH d.o.o. iz Koprivnice – rekli su u Županiji, dok je župan Darko Koren istaknuo kako “u skladu s mogućnostima stalno nastoje poboljšati kvalitetu infrastrukture”.

Inače, Županija je za rekonstrukciju grijanja i energetskih vodova u koprivničkoj Srednjoj i Obrtničkoj školi 2020. godine izdvojila 1,3 milijuna kuna. U sklopu ljetnih radova, navode, planirano je i uvođenje centralnog grijanja u Područnu školu Kuzminec te rekonstrukcija krovišta na Područnoj školi Drenovica, kao i niz manjih radova na školskih objektima.

FOTO Arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI