Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sutra druženje u parku: Prvo izviđači, srednjoškolci pa gimnazijalci

Kako doznajemo u Gradu Koprivnici, sutra će se održati aktivnost „Volonteri u parku“, od 10 do 12 sati.

Prvo Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica dočekuje izviđače iz Velike Gorice i Sv. Martina pod Okićem. Za građane Koprivnice od 10 do 12 sati organizirat će nekoliko igara i radionica s ekološkom tematikom na kojima će građani moći izračunati svoj ekološki otisak…

Također, učenici 3. i 4. razreda Srednje škole Koprivnica, smjer fizioterapeuti pod mentorstvom svojih profesorica od 10 do 11 sati održat će na pripremljenim motoričkim poligonima natjecateljske štafetne igre za djecu. Vježbe uključuju ispitivanje vlastite snage, brzinu, koordinaciju, agilnost, balans i ravnotežu.

-Učenici Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica od 10 do 11 sati održati će radionicu izrade prirodnih sapuna i balzama pod nazivom “Mirisna radionica”. Posjet gimnazijalcima uključuje i isprobavanje već gotovih mirisnih prirodnih sapuna – poručili su iz Grada.

Aktivnost „Volonteri u parku“ organizirana je u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Čeka nas nezaboravna fešta

Rozga za RKC: Vrućine su velike, ali večeras ćemo se sjajno zabaviti, dođite svi

POVLAČENJE SREDSTVA TVRTKE BAYER

Ministarstvo ima vrlo važnu obavijest za pojedine poljoprivrednike

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati