Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NE PROPUSTITE

Testosteron u Domu mladih

Nakon premijere izvedene 16. kolovoza, koprivnička publika ima priliku ponovno vidjeti ovogodišnju premijernu predstavu Ludens teatra u koprodukciji Teatra EXIT i Kulturnog centra Osijek. Predstava “Testosteron” igra u nedjelju, 22. listopada u 20 sati u Domu mladih Koprivnica.

Jasmin Novljaković kao redatelj i prevoditelj teksta Andrzeja Saramonowicza postavio je predstavu s poznatim hrvatskim glumcima: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar, Filip Križan, Ivan Simon, Ivan Grčić i Matija Gašpari.

Vjenčanje iz pakla. Mlada je pobjegla. Mladoženja kipi od bijesa, ali stolovi su već postavljeni i počinje divlja svadbena gozba na kojoj su samo muškarci. Sve u svemu, luda noć.

Hormonska komedija Andrzeja Saramonowicza “Testosteron” započela je svoju karijeru 2002. godine nakon premijere u kazalištu Montownia u Varšavi, gdje je postala kazališni hit. Bila je 2007. godina kada je kino verziju Testosterona pogledalo gotovo 1,4 milijuna gledatelja. Proglašena najboljom suvremenom poljskom komedijom, opisuje se kao scenski vješt komad, koji publici jamči izvrsnu zabavu. Jaka strana predstave je izvrsna struktura i brzi zaokreti radnje, koji bi bili dostojni najboljeg senzacionalnog filma. Saramonowicz majstorski gradi likove, a komedija, intrigantna i dinamična otkriva tajne njihovih života, smiješne i potresne.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr
Za rezervacije i više informacija nazovite 097 758 33 67.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Proračun Đurđevca za 2024. godinu iznosi 20,6 milijuna eura

Izglasan najveći proračun u povijesti grada

križevačanka podigla tužbu protiv sugrađanina nevena

Iznajmljenim kombijem prevozio ilegalne migrante pa izazvao težak trostruki sudar

TESTIRANJA UTORKOM I ČETVRTKOM

U Koprivnici počelo testiranje na hripavac, otkriven novi slučaj zaraze

POSAO SE NUDI I U PODRAVINI

Poznati trgovački lanac traži preko 200 novih radnika

USPJEH NA MEĐUNARODNOM NATJEČAJU

Antonija nagrađena za pjesnički talent koji je iskazala na francuskom jeziku

stigla je obavijest cengiza

Željezničko – cestovni prijelaz u vrlo prometnoj ulici sutra se zauvijek zatvara za promet

Upišite pojam koji želite pretraživati