Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tjedna informacija: čak devet kaznenih djela maloljetničke delinkvencije

U proteklom tjednu zabilježena su 33 kaznena djela, od čega 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta, 12 kaznenih djela iz područja organiziranog kriminaliteta i devet kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije, piše u policijskom izvještaju Tjedne informacije.

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.

Također, zabilježeno je 27 prometnih nesreće, od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 24 s materijalnom štetom.

Zatečene su tri osobe mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakoata bez odgovarajuće pratnje.

FOTO: Ilsutracija

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI