Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tjedna informacija: Šteta u požaru procijenjena na nekoliko tisuća eura

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira i dva požara, javljaju iz policije u tjednom izvješću.

– U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 13 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja zlouporabe opojnih droga, tri kaznenih djela maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno devet osoba – navode iz policije.

Zabilježena su i tri prekršaja narušavanja javnog red i mira, od čega dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika i prekršaj tuče, svađe i vike. Prekršajno su prijavljene tri osobe.

Nadalje, iz policije bilježe pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Također, u prošlom tjednu dogodio se jedan slučaj požara na prometnom sredstvu kao i na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 4000 eura.

Zatečene su tri osobe mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

FOTO: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI