Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VELIKI USPJEH DRUŠTVENOG PODUZEĆA KOPRIVNICA

Tjestenina s koprivom prodavat će se u poznatom trgovačkom lancu

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Tjestenina koprivničkog Društvenog poduzeća KopriVITA imat će svoje proizvode na policama poznatog trgovačkog lanca. Radi se o Širokim rezancima i Slatkim zelenjakima s dodatkom koprive, pojasnila je Marija Mraz, predsjednica Udruge bolje sutra. Za početak je riječ o prigodnoj i periodičnoj prodaji.

– Ovo je veliko priznanje našem dugogodišnjem radu i ustrajnosti. Bilo je pokušaja i promašaja i suza i smijeha, ali konačno je prepoznat naš rad. Uspjeli smo. Odabrana su dva proizvoda. Za sad je to prigodno akcijski, jer još uvijek nismo veliki proizvođači. Onoliko koliko kapaciteta imamo to ćemo pokriti, ali s tendencijom rasta postoji mogućnost da postanemo ozbiljniji proizvođač i dobavljač – pojasnila je Mraz koja se nada da će iduće godine preseliti proizvodnju u prostore Kampusa.

– Trenutno u sklopu Društva rade četiri osobe s invaliditetom, dok novi prostor željno iščekujemo. Došli smo do faze da se priprema tehnički pregled i izdavanje uporabne dozvole. Projekt bi trebao završiti 31. prosinca, što znači da ćemo tijekom 2024. polako preseliti proizvodnju, što će nam omogući rast, razvoj i zapošljavanje onih koji ne mogu na otvoreno tržište rada, a ovo društveno poduzeće će im osigurati zapošljavanje i dostojan život – kazala je Marija Mraz.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

tako se to radi, tako se pokazuje zajedništvo

FOTO/VIDEO Nebo je gorjelo, a dresovi se dijelili. Herešinčani slave sjajne rezultate i 60 godina kluba

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Graničar se ponovno posral na svoju decu?

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati