Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SVI ĆE SIGURNO PRESELITI U PRVU ŽNL

Torčanci, Ždalčani i Herešinčani u borbi u kojoj neće biti gubitnika

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Elitna liga sa sobom nosi promjene u svim rangovima županijskog nogometa pa tako i u Drugoj ŽNL, gdje su Torčanci na vrhu, ali sa samo bodom prednosti ispred Ždalčana i Herešinčana. Dakle, te tri momčadi na proljeće će voditi „mrtvu bitku“ za naslov prvaka, no činjenica je da će i u sljedećoj sezoni igrati zajedno, jer svi sele u Prvu ŽNL, neovisno o tome tko će biti prvak. Tu se gubi draž natjecanja, ali pehar namijenjen najboljem trebao bi ipak biti dodatni motiv svakome.

Osim navedenih, u Prvoj će ŽNL na godinu igrati još tri momčadi iz ovog ranga natjecanja. Trenutno su to Viktorija, Graničar iz Novog Virja i Drava iz Podravskih Sesveta, no sve to treba uzeti s rezervom jer su razlike na ljestvice minimalne. Primjerice, četvrtu Viktoriju i 13. Mičetinac razdvaja samo sedam bodova, što znači da je na proljeće sve moguće.

Osim šest najboljih u Drugoj ŽNL, u Prvoj ŽNL iduće godine igrat će i svi oni koji ove sezone završe između sedmog i 14. mjesta u toj ligi. S druge strane, zadnja Reka, ako ostane na toj poziciji, ne treba brinuti, jer će i sljedeće sezone igrati u istoj ligi kojoj je i sada, ali će društvo u njoj biti prilično šaroliko.

Inače, jesenski dio sezone u Drugoj ŽNL bio je prilično raspucan, što se očituje i na ljestvici strijelaca. Naime, prvi topnik lige mreže protivnike parao je čak 21 puta, a to je Edi Hrle iz Prekodravca. Zanimljivo, nijedan nije zabio s bijele točke. Odmah iza njega, s pogotkom manje, je Ante Ivančić iz torčanskog Podravca, a na trećem mjestu je još jedan igrač Prekodravca, Dario Kirin. On je zabio 16 golova, ali na tome će i ostati, jer je teško ozlijeđen i neće više igrati ove sezone.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati