Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
CRAZY HILL TRAIL

Trčala 333 trkača, rekordan odaziv i djece

U subotu je održano deveto izdanje Crazy Hill Trail utrke koju organizira ŠRD BSV Ludbreg. Start i cilj triju utrka koje su različite po duljini i zahtjevnosti održan je na Otoku mladosti. Trkači su mogli birati najdulju stazu od 34 kilometara, srednje dugu stazu duljine 16 kilometara ili najkraću stazu duljine 10 kilometara.

Na sve tri staze ukupno su trčala 333 trkača. Od ove godine održava se, po prvi put, i hrvatska Trail liga koja je započela ovom utrkom baš u Ludbregu. Također, od ove godine Crazy Hill Trail utrka postala je članicom ITRA-e (International Trail Runing Association) u kojoj trkači skupljaju bodove za svjetski poredak u trail trčanju. Ova utrka imala je status kvalifikacijske utrke za Ultra Traildu Mont Blanc.

U nedjelju poslije podne po prvi su put održane i tri dječje utrke i to u kategoriji osnovnoškolske djece od 1. do 4. razreda, zatim djece 5. i 6. razreda te učenika 7. i 8. razreda. Najmlađi su trčali jedan krug u duljini 800 metara, a dvije starije grupe trčale su dva kruga. Uz ŠRD BSV Ludbreg, organizator dječjih utrka bio je Grad Ludbreg, a u uredu gradonačelnika ugodno su iznenađeni velikim odazivom djece za utrku. Tako su prijave za utrku završile već u utorak jer je popunjena sigurnosna kvota od 300 učenika.

FOTO: Dražen Vađunec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI