Veronika Drljačić i Ida Šimunčić obranile naslove prvakinja

Atletičarke AK-a Križevci, Ida Šimunčić i Veronika Drljačić, obranile su naslove hrvatskih prvakinja na pojedinačnom državnom seniorskom prvenstvu u Karlovcu. Ida je osvojila srebrnu medalju na 100 metara prepone, a drugi je dan došla do zlatnog odličja u disciplini 400 metara prepone, u kojoj je, podsjetimo, višestruka prvakinja Hrvatske. Radi se o njezinom petom uzastopnom naslovu prvakinje u spomenutoj disciplini. Istrčala je dionicu za 1:00,29. Veronika je, pak, objedinila naslove na 400 i 200 metara.

Dok je zlatna na 400, završila je zlatna i na 200 metara s postignućem od 24,08 sekundi. Veronika je također višestruka prvakinja u tim disciplinama. Točnije, ovo joj je četvrti put da je osvojila naslov prvakinje Hrvatske, i to zaredom. Spomenimo i to da je Hrvoje Kašik osvojio šesto mjesto u utrci na 200 metara istrčavši dionicu za 22,92 sekunde. Sve pod trenerskim vodstvom Dragutina Palčića.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI