Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Trgovina u Đurđevcu stalno na meti provalnika: “Ovaj dućan je proklet!”

Trgovina u Grkinskoj ulici na stalnoj je meti provalnika. Zadnji slučaj zabilježen je prošle srijede u večernjim satima, kada je u trgovinu provaljeno nakon radnog vremena.

Provalnik je bio sam, a ušao je kroz stražnja vrata, ukrao cigarete i dio utrška iz blagajne. Podravski je bio na mjestu događaja, a tamo smo doznali kako se radi o osobi poznatoj djelatnicima. Kriminalističko istraživanje je, međutim, još uvijek bilo u tijeku.

– Ušao je kroz stražnja vrata kada nikoga nije bilo. No, upalio nam se alarm i stigli smo vrlo brzo. No, provalnik je uspio pobjeći s ukradenim proizvodima – rekla nam je djelatnica, koja nam nije sa sigurnošću mogla reći kolika je ukupna šteta.

– Radi se o mladiću, čini nam se da je maloljetan. Nije nam nepoznat, mislimo da ne živi daleko. No, znamo o kome se radi budući da ga je snimila kamera – govori nam prodavačica, pokazavši nam snimku krađe koja se vrtjela na ekranu televizora i koja im je ostala od ranije toga prijepodneva, kada su za vrijeme očevida pokazivali policiji.

Mladić je na sebi nosi bijelu majicu i kratke hlače. Kako doznajemo, ta je trgovina često na meti provalnika, a ovaj zadnji slučaj samo je treći u nizu u zadnjih nekoliko mjeseci, i to na isti način. Kako smo doznali, htio je ukrasti i alkohol, koji je sakrio ispred trgovine, vjerojatno misleći se vratiti kasnije po njega. Prije ovog u srpnju, zadnji slučaj provale i krađe na istom je mjestu zabilježen početkom lipnja. Ostaje za nadati se kako će se ukazivanjem na ovaj problem provale smanjiti.

– Očito je ovaj dućan proklet – ironično zaključuje djelatnica trgovine.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati