Tribine, predavanja i druge aktivnosti u centru pokraj centra

Zanimljiv događaj ovog se vikenda održava u Svilarskoj ulici. Pod akronimom Agora, u subotu i nedjelju organizira se cijeli niz događanja različitih organizatora. Iako je dio aktivnosti zbog kiše morao biti premješten, to nije spriječilo zainteresirane građane da sudjeluje ili makar vidi što se to sve događalo. U prostorijama Umjetničke škole Fortunat Pintarić održane su tako tribine Napali se na neuspjeh, dok su u isto vrijeme djelatnice gradskog muzeja provodile projekt Skriveno lice Koprivnice.

U sinagogi se vježba joga pod skupnim nazivom Pozdrav suncu, a tu je i dosta glazbenog programa, dječjih predstava, edukativnih šetnji ovom ulicom inače bogate povijesti. Na taj se način Svilarska ulica makar na kratko vratila u centar zbivanja, koja je u zadnjih nekoliko desetljeća ostala zanemarena u odnosu na gradski trg i širi centar, koji je trenutno u procesu rekonstrukcije.

FOTO: Krešo Puklavec, Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI