Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Turčin (25) uhićen zbog silovanja članice obitelji u susjednoj nam županiji

Kako doznajemo, Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 7. svibnja 2022., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv turskog državljanina (24) zbog osnovane sumnje da je počinio teška kaznena djela protiv spolne slobode iz članka 154. stavak 1. točke 1. u vezi s člankom 153. stavak 1. Kaznenog zakona. Radi se o silovanju člana obitelji, a može dobiti i do 10 godina kazne.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 24-godišnjak počinio navedena kaznena djela u jednoj općini na području Virovitičko-podravske županije, od travnja 2022. do početka svibnja 2022. godine, na štetu oštećenice – doznajemo u tužiteljstvu.

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i protiv okrivljenika odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati