Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Turk: Želja nam je igralište za hokej na rolama

I ove je sezone u organizaciji IHK Koprivnica na zimskom klizalištu održana škola hokeja, i to nakon stanke od tri godine, zbog pandemije. Ona se održavala od 26.prosinca prošle godine do 6. siječnja ove, a pohađalo ju je oko 15 djece. Održano je deset termina na kojima su polaznici imali prilike ponoviti vještine koje su stekli prije pandemije i nadograditi ih nekim novima.

– Veseli nas da raniji polaznici i osvajači Ledenog PAK-a 2019 nisu zaboravili igrati hokej. To su sad momci koji su unazad tri godine izrasli iz ondašnjih klinaca. Za njih nam fali nekoliko para inline hokejaških rola i zaštitne opreme koju ćemo probati nabaviti preko sponzora i donatora velikog srca jer je to poprilični izdatak za roditeljski džep i za klub – rekao je za Podravski jedan od organizatora škole Tomislav Turk.

Spomenimo kako je Inline hokej klub Koprivnica osnovan krajem 2012. godine s ciljem promocije ovog sporta koji se u našim krajevima igra dugo, ali nije stekao popularnost poput nekih drugih sportova. Iz kluba se zalažu za makar komad asfaltiranog igrališta koje bi koristili za treninge hokeja na koturaljkama.

– Bliža opcija je izgradnja igrališta za Inline hokej, investicija nije velika, a igralište se može koristiti i za druge sportove kao što je popularniji mali nogomet – napominje Turk.

Također, školu na rolama planiraju nastaviti i za toplijeg vremena, i to čim dvojica članova kluba završe školu za trenere.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

rapsodija na gostovanju

Kakva razbijačina Rujevice! Slaven s četiri komada natrpao kandidata za naslov prvaka

SVI ĆE SIGURNO PRESELITI U PRVU ŽNL

Torčanci, Ždalčani i Herešinčani u borbi u kojoj neće biti gubitnika

one man show

FOTO Adriano Jagušić s četiri komada razbio Varaždin, klinci u Gorici ostali ‘kratkih rukava’

PRVA ŽNL VIŠE NIJE JAKA KAO NEKADA

Osvit i Starigrad pišu najljepše priče, a bitka za elitnu ligu bit će žestoka

GOTOVO 200 HRVAČICA IZ SEDAM ZEMALJA

Podravka na Zlatnoj kokici osvojila devet medalja i ekipno treće mjesto, Lari Blažeković dva zlata

KRISTIJAN BISTROVIĆ OD RUJNA JE STANOVNIK RUSKE ENKLAVE KALINJINGRADA I IGRAČ BALTIKE

‘Grad je jeftin i lijep, na gostovanja putujemo avionom, a o povratku u Hrvatsku još previše ne razmišljam’

Upišite pojam koji želite pretraživati