Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Turnir Centrum mundi: Natječe se 16 seniorskih ekipa

Nakon pet godina u Ludbregu je, tijekom zimske stanke, ponovno organizirano malonogometno prvenstvo u dvorani.

Ovaj put, uz pomoć ŽNS-a Varaždin, glavni organizator je Grad Ludbreg putem poduzetničkog inkubatora ‘LUCERA’ pa je turnir nazvan Centrum Mundi, a posebnost turnira je da se više ne igra u kasnim večernjim satima, nego utakmice mlađih kategorija započinju u prijepodnevnim ili ranim poslijepodnevnim satima.

Seniori pak svoje utakmice završavaju najkasnije u 21 sat, a na turniru sudjeluju i mladi nogometaši u kategorijama U9, U11 i U15. Turnir je otvoren i za ekipe izvan ludbreškog područja pa tako nastupaju i nogometaši iz Jalžabeta, Varaždinskih Toplica, Svibovca pa čak i iz Ladanja Donjeg.

Natjecanja su započela još 26. prosinca, a nastavak je uslijedio ovog produljenog vikenda. Svakog dana za mlađe kategorije organizirano je i natjecanje u izvođenju penala, a ulaznice se ne naplaćuju. U seniorskom dijelu turnira natječe se 16 ekipa podijeljenih u četiri grupe.

Posljednji pobjednik Zimskog malonogometnog prvenstva u Ludbregu Plitvica iz Selnika ne brani naslov jer nije prijavila ekipu. Najviše izgleda za konačnog pobjednika možemo tražiti između ekipa Podravine iz Ludbrega, Zadrugara iz Hrastovskog, Mladosti iz Šemovca i Razvitka iz Čičkovine. Turnir se nastavlja tijekom sljedeća dva vikenda, a završava u nedjelju 22. siječnja.

Tekst i foto: Dražen Vađunec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI