Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U subotu novi ciklus dramskih radionica za djecu i odrasle

U  sklopu umjetničkog projekta Foruma udruga nezavisne kulture –FUNK, održat će se III. ciklus dramskih radionica za odrasle i djecu pod nazivom ISPECI PA RECI!

DRAMIM(O)! je ciklus dramskih edukativnih i stvaralačkih sadržaja koji će se održavati u sklopu umjetničkog projekta Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK, koji je pokrenula Podravka iz Molvi, a ujedno i dramska pedagoginja Jelena Kovačić, a cilj mu je poticanje razvoja dramskog odgoja na području Podravine, kao i razvoja nezavisne kazališne scene na području grada Koprivnice, za koju smatra da je nedovoljno aktivna i primijećena.

Do sada su održana dva ciklusa radionica – glazbeno-dramska radionica Igramo se i učimo! te opširniji ciklus dramskih radionica za odrasle pod nazivom Vikendom dramim(o) u FUNK-u!  koja su vrlo uspješno posjećena. Ove jeseni kreće ciklus ISPECI PA RECI! koji će se sastojati od dramske i likovne radionice u kojima će se moći okušati roditelji i djeca zajedno.

Radionice će se održati u subotu 11. studenog 2022. u prostorijama Udruge FUNK na Trgu dr. Žarka Dolinara 1, od 10 do 13 sati, a osmišljene su kao zajedničko stvaralaštvo roditelja i djece. Održat će se dramska i likovna radionica koje će odvijati u nekoliko faza: odrasli/roditelji i djeca će se zajedno zagrijavati i upoznati s radioničkim radom; odrasli će se na dramskoj radionici upoznati sa storytellingom i pripremiti za pričanje priča, dok će se djeca na likovnoj radionici likovno izražavati i pripremiti za slušanje priča; na kraju će se održati zajedničko izvođenje i slušanje priča te šetnja likovnom izložbom. Dramsku radionicu za odrasle te zajedničko zagrijavanje vodi dramska pedagoginja Jelena Kovačić, a likovnu radionicu za djecu vodi odgojiteljica iz DV Tratinčica Margareta Cahunek.

Na radionice se mogu prijaviti odgojitelji, učitelji, profesori, voditelji aktivnosti za djecu i mlade, građani Koprivnice i stanovnici Podravine koje zanima ovakva vrsta rada, a koji nisu isključivo roditelji.  Za radionice nije potrebno nikakvo predznanje.

Bitno je napomenuti da se za prijavu na radionice plaća kotizacija u iznosu od 200 kuna za cijeli ciklus, 150 kuna samo za dramsku radionicu, a 100 kuna samo za likovnu radionicu.

Obavezna je prijava na mail: ljetna.pozornica@mudrozbori.hr . Prijave su u tijeku.

Potrebno je navesti ime i prezime sudionika te koji dio ciklusa želi pohađati – cijeli ciklus, dramska ili likovna radionica.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI