Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Tjedan Crvenog križa

U tijeku prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu

U Tjednu Crvenog križa od 8. do 15. svibnja 2023. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodit će niz aktivnosti. Između ostalog, u trgovačkim centrima ćemo prikupljati donacije za svoju Socijalnu samoposlugu. Ovoga puta akcija će se provoditi u trgovačkom centru Kaufland.

– Na ulazu će biti postavljene košare u kojima kupci mogu ostaviti svoje donacije za Socijalnu samoposlugu, s tim da će tih dana od 9 do 13 sati u Kauflandu biti i naši volonteri. Kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije – poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa.

Također pozivaju se građani da doniranu prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te da na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Donacije se mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa u Koprivnici u Ulici Radiča 7 u vremenu od 7 do 15 sati. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati