Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PREDSTAVLJAJU SVOJE KULINARSKO UMIJEĆE

U Večeri za 5 ovaj tjedan kuhaju dame iz Podravine, Melita jučer servirala Zmotanog čučeka

U novom tjednu ‘Večere za 5’ gledateljima svoja kulinarska umijeća predstavljaju dame iz Podravine.

Prvog dana podravskog tjedna predstavila se poljoprivrednica Melita Dečković. U goste su joj stigle asistentica za odrasle Danijela D., profesorica matematike i informatike Željka, domaćica i prodavačica Danijela B. te fitofarmaceutkinja Manuela, a za svoju je večeru Melita dobila visokih 38 bodova. 

Poljoprivrednica Melita inače dolazi iz naselja Sigetec u općini Peteranec, bavi se proizvodnjom domaćeg sira, a u Večeru za 5 prijavila se zbog novog iskustva i druženja. Obožava kuhati tradicionalnu seosku hranu iz vlastite proizvodnje, a upravo takvu servirala je ekipi.

Danijela Dukarić (47)

Energična i pozitivna frizerka Danijela dolazi iz Koprivnice, a u Večeru za 5 prijavila se zbog toga što smatra da odlično kuha te voli druženja. Radoholičarka je i obožavateljica kontinentalne kuhinje. Slobodno vrijeme voli provoditi u šetnjama i aktivnostima na otvorenom. Smatra da je zdrava hrana ključ dugog i sretnog života!

Željka Hanžek (41)

Profesorica matematike i informatike dolazi iz Koprivnice, a u Večeru za 5 prijavila se jer je zanima kako će drugi ocijeniti njezino kuhanje. Obožava životinje i rad na okućnici, a usto je obožavateljica i talijanske kuhinje. Voli koristiti namirnice iz svog vrta, a posebno je posvećena brizi za životinje. Uza sve, bavi se folklorom, plesom i pjevanjem te često sa školom putuje po Europi.

Danijela Bušić (42)

Domaćica i prodavačica Danijela dolazi iz Koprivničkog Ivaneca, a u Večeru za 5 prijavila se na nagovor djece i prijatelja. Udana je i majka je osmero djece, a u emisiju se prijavila zbog druženja. Nizu njezinih obaveza pridodaju se i vrtlarstvo, cvjećarstvo te bavljenje sportom. Obožava kuhati ribu na sve načine i u tome je dobra, a mana joj je, kaže, što slabo soli jela.

Manuela Magdić (35)

Fitofarmaceutkinja Manuela Magdić u Večeru za 5 prijavila se zbog novog iskustva. Marljiva je, komunikativna i voli se družiti, a uz djecu i posao, malo slobodnog vremena koje ima provodi u vrtu te druženju s prijateljima. Voli kontinentalnu kuhinju te će upravo takvu, tradicionalnu večeru svog kraja spraviti za svoje goste.

FOTO RTL

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

FOTO/VIDEO

Franović: Moja oaza vidljiva je iz svemira, temperatura nikad nije iznad 28 stupnjeva!

IZGLASAN PRORAČUN GRADA LUDBREGA

Za oporbu proračun nije razvojan, gradonačelnik Bilić tvrdi da je odlično balansiran

manifestacija najtoplija srcu

Sve je spremno za advent u Križevcima koji počinje već ovaj petak

Neka se djeca još uvijek znaju igrati bez mobitela

FOTO/VIDEO Kreativni klinci iz Prugovca od pijeska izgradili mini farmu

VELIKA DVORANA BILA JE ISPUNJENA

Svečanim koncertom HPD „Kalnik“ obilježio 123 godine djelovanja

za svaku pohvalu

Podravska općina stipendira 64 studenta, mjesečno dobivaju čak 120 eura

Upišite pojam koji želite pretraživati