Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U vrtić uvode engleski jezik

Od iduće pedagoške godine Dječji vrtić Maslačak Đurđevac u cijelosti će postati dvojezičan. To znači da će se u svim vrtićkim odgojnim skupinama provoditi aktivnosti i programi na hrvatskom i engleskom jeziku.

– Program ranog učenja engleskog jezika provodit će se kao cjelodnevni integrirani program, a bit će obuhvaćena sva djeca vrtićkog uzrasta. Za taj program dosad je osposobljeno devet odgojiteljica, a njih 15 trenutno se educira –  kaže Marija Čupen Tomica, ravnateljica Dječjeg vrtića Maslačak.

Predškolsko doba najpovoljnije je životno razdoblje za učenje stranog jezika pa je, dodaje ravnateljica, poželjno da dijete u toj dobi počne svladavati teže jezične sustave. Djeca će kroz svakodnevne aktivnosti usvajati prve pojmove na engleskom jeziku, a upravo kroz situacijsko učenje lakše će svladati novi jezik. –

U našem vrtiću provodimo 11 kraćih programa, što je najviše u cijeloj Hrvatskoj, a zahvaljujući europskim sredstvima programi su besplatni za svu djecu. U pripremi su Montessori program i program senzorne integracije, kao program ranog učenja francuskog jezika – kaže Marija Čupen Tomica.

FOTO: DV Maslačak

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati