Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učenici će i dalje imati velik popust na prijevoz autobusima

Župan Darko Koren i prokurist tvrtke Čazmatrans Promet Damir Pavlović potpisali su novi ugovor o javnom prijevozu učenika osnovnih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija. To je drugi već godišnji ugovor u sklopu sporazuma za razdoblje od 2022. do 2024. godine. Vrijednost ugovora od nešto više od milijun eura odnosi se na 2023. godinu.

-Ovime je omogućen kontinuitet osiguranja adekvatnih uvjeta za prijevoz učenika. Obuhvaćen je ovime i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine – poručio je župan.

Podsjetimo, Koprivničko-križevačka županija prošle godine je među prvima u Hrvatskoj uspostavila uslugu javnog linijskog prijevoza kojom je posebna pažnja dana učenicima srednjih škola koji imaju 95 posto popusta na ukupnu cijenu karte, dok studenti i umirovljenici imaju 80 posto popusta te radnici imaju 20 posto popusta na cijenu karte.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI