Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učenici PŠ Starigrad napravili najbolji video, Komunalac ih nagradio poklonima i posjetom Kompostani

Učenici četvrtog razreda Područne škole Starigrad sa svojom učiteljicom Majom Solinom pobijedili su na natječaju Večernjeg lista sa svojim videom eko-superjunaka ‘Ekoprskalića’ koji se svojim čarobnim napitkom od koprive bori protiv zlikovca koji u okolišu ostavlja smeće. Video je osvojio prvu nagradu u kategoriji nižih razreda pa su osvojili izlet u NP Plitvička jezera, a Komunalac ih je dodatno nagradio za trud te pažnju koju posvećuju zaštiti okoliša.

Učenici su sa učiteljicom Majom posjetili Kompostanu Herešin gdje im je voditeljica Petra Kapusta objasnila proces kompostiranja te kako nastaje kompost DomKo.

Nakon posjeta Kompostani, učenici su posjetili i Komunalac gdje ih je dočekao Mirko Reciklirko te su zajedno sa zaposlenicima Sektora gospodarenja otpadom te članovima uprave Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom pogledali video s kojim su osvojili prvu nagradu. Komunalac je mališane nagradio palačinkama i sokom, a Mirko je svakom djetetu poklonio majicu, blokić i penkalo te ulaznice za kupanje na Bazenima Cerine.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati