Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učenje uz zabavu: Zimski praznici u radionicama

Ove zimske praznike Zajednica tehničke kulture i Klub tehnike Ludbreg organiziraju radionice namijenjene djeci osnovnoškolske dobi. Radionice uključuju modelarstvo, elektroniku, programiranje i robotiku za početnike.

– Zajednica tehničke kulture kao nositelj projekta Ministarstva obrazovanja pod nazivom ‘Tehnika za sve’ obuhvatit će djecu svih okolnih osnovnih škola. Time će se olakšati i učiniti dostupnijim tehnika, bez obzira na to gdje koje dijete živi ili ide u školu – poručuju iz Zajednice.

Radionice za početnike održavat će se svaki radni dan u periodu od 27. do 30. prosinca 2022. te od 2. do 6. siječnja 2023. od 10 do 13 sati. Kako bi za vrijeme praznika i članovima Kluba tehnike omogućili napredovanje u znanju, organiziraju se posebne radionice naprednih tehničkih aktivnosti i programiranja samo za članove Kluba tehnike Ludbreg koji obuhvaćaju 3D printanje, početni Phyton, početni Linux i drugo.

Radionice za članove Kluba tehnike održavat će se svaki radni dan u periodu od 27. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. od 14 do 17 sati.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JESTE LI ZNALI?

Ova popularna namirnica može sniziti visoki kolesterol

akcija (Cro) Globe-Athone

FOTOGALERIJA Šetnjom po Prekodravlju dali doprinos u borbi protiv ginekološkog raka

GRANIČNA KONTROLA

U prehrambenom proizvodu iz Srbije otkrivena kancerogena tvar

KORISNE INFORMACIJE

U ovim slučajevima dijete ima pravo na obiteljsku mirovinu

korisne informacije

Evo tko sve ima pravo na dječji doplatak

Novi sustav upravljanja mjesnim grobljima

Podravska općina omogućila pretragu grobnih mjesta i pokojnika putem aplikacije


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati