Učili o društvenom poduzetništvu s dobrim primjerima

Udruga “Maslačak”Križevci je u okviru EU projekta “Budimo ruka podrške” kojeg provodi u partnerstvu sa Udrugama “Mali princ” iz Đurđevca i OSIT Bjelovar te u suradnji sa Centrom za mlade Križevci organizirala 10. radionicu u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci. Od 5. do 7. srpnja 2022. održana je radionica “Društveno poduzetništvo s primjerima” koju su vodili Jelena Anđelić i Teo Petričević iz ACT grupe Čakovec. Na radionici su sudjelovali zaposlenici i volonteri iz navedenih organizacija koji su kroz diskusije i praktični rad usvojili nova znanja.

Projekt se provodi kroz 12 mjeseci s ciljem razvoja OCD-a u Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama. Ukupna vrijednost projekta je 413.397,82 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 u iznosu 351.388,15 HRK te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI