Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učiteljice u sklopu Erasmus programa boravile u Irskoj

U sklopu Erasmus+ akreditacije, tijekom rujna ove godine četiri učiteljice Osnovne škole Fran Koncelak Drnje provele su tjedan dana na tečajevima u Dublinu u Irskoj.

U mobilnosti su sudjelovale učiteljice matematike Ksenija Varović i Ksenija Varga, učiteljica vjeronauka Ksenija Marić te učiteljica hrvatskoga jezika Ana Tustonjić Dombaj, ujedno i koordinatorica.

– Tijekom jednotjednog usavršavanja stekle su mnogo novih vještina koje će iskoristiti za dodatno usavršavanje i podučavanje učenika i ostatka učiteljskog kadra te će stečeno znanje pridonijeti unaprjeđenju i obogaćivanju neposrednog rada s učenicima, posebno onih s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama – poručili su iz OŠ Fran Koncelak Drnje te dodali kako su učiteljice u slobodno vrijeme razgledavale Dublin i njegove znamenitosti.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI